Ballast Water Management för mindre fartyg

För dig som seglar med fartyg som inte lastar allt för mycket ballast vatten och där ytan ombord är begränsad. Presenterar DESMI Ocean Guard en produktlinje med mindre system (BWMS)

✔️ IMO och USCG Godkänd
✔️ Tillgänglig i EX version
✔️ Liten Installations yta ombord
✔️ Inga Kemikalier
✔️ ”One Stop Shop”

För mindre fartyg som i första hand seglar i IMO vatten.

CompactClean OptIMO

Med flödeskapacitet från 35 m3/hr upp till 2100 m3/hr

CompactClean OptIMO

 

IMO och USCG Godkänd

Oavsett vart du seglar i värden så kan du med vår Compact Clean OptIMO operera med fullt flöde enligt den internationella sjöfartsorganisationens (IMO) regleringar. Men även möta US Coast guards striktare regleringar om hantering av Ballast vatten.

 

Tillgänglig i EX version

Även en del av våra mindre system har en EX klassning vilket gör du som seglar mindre olje- eller gasfartyg har möjlighet till att hitta ett bättre optimerat system för ditt fartyg.

 

liten Installations yta ombord

Våra system är ett av marknadens enklaste system för varven att installera med en liten installations yta 1,1 m2 för ett skid monterat Compact Clean -135 krävs enbart anslutning till Ballast vattensystemet, strömförsörjning, tekniskt färskvatten och avluftning rör.

 

 

 

Inga Kemikalier

Inga kemikaliska tillsatser behövs för att hantera våra system det blir heller inga restprodukter att hantera. Detta gör tillvaron säkrare och enklare för din besättning, ditt fartyg och inte minst för miljön.

 

”One Stop Shop”

Vi har ett koncept som gör det lite enklare för dig som mindre redare vi kallar One Stop Shop där vi erbjuder ett helhetskoncept till fast pris där vi även hanterar rådgivning, förstudie Varvs Installation kontakt med klassen, driftsättning.

TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS

FÖR MER INFORMATION